dissabte, 4 d’abril del 2020

LA PARLA DE LA VALL


SENSATESA
Els vallers i valleres sempre que hem tingut que fer alguna consulta, consell, opinió, hem buscat i ens hem dirigit a aquella persona que en el nostre poble té fama de d'actuar racionalment, guiant-se pel sentit comú i per la utilització de la veritat.
I és que una persona SENSATA és aquella que no només diu la veritat de manera honesta i correctament, sinó que a més es fa servir en la seva vida d'acord al sentit comú, no deixant-se portar per emocions incontrolables com l'odi, l'amargor, la passió o la violència.
En definitiva es tracta d’una persona:Prudent, raonable i reflexiu.
-  Paraules sensates.
-  Una decisió sensata.
Aquesta paraula té el seu protagonisme en aquest dies de la pandèmia del CORONAVIRUS. Covid19; perquè SENSATESA és el que han de tenir sobre tots aquells que tenen la responsabilitat de traure-nos d'aquesta situació, com la que està tenint per exemple Fernando Simón i la que no tenen aquells polítics que volen treure profit electoral d’aquesta situació  i com no, nosaltres amb una actitud de col·laboració, tal com ho estem fent la majoria, QUEDANT-NOS A CASA.


A La Vall d’Uixó, moltes han estat les persones que han demostrat la seua sensatesa. Jo per la meua proximitat m’he decantat per una persona que de sobres ha feu us i s’ha guiat per la sensatesa en totes les seves reflexions. M’estic referint a Vicent Martínez Guzmán





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada