diumenge, 13 de novembre del 2016

XERRADA DELS MALNOMS (10/11/2016)



El dijous 10 de novembre a les 17 h. i dins de la programació de La Tardor i la gent gran, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials i Participació de l'Ajuntament de La Vall d'Uixó, vaig fer una xerrada sobre "ELS MALNOMS UN PATRIMONI SOCIAL DE LA VALL D'UIXÓ", adreçada al taller de memòria de la gent gran en el Centre Social La Vallense.
Va ser una vesprada molt amena en el que a més a més de donar a conèixer alguns del malnoms que han format i formen part de la història del nostre pobles ha servit per activar la memòria del grup de persones majors integrants d'aquest taller i fer-los rememorar unes vivències que han format part de les seves vides. 
Vaig eixir molt satisfet per la bona acollida rebuda i pels agraïments que hem van manifestar a la fi de l'acte.
Aquesta és la tercera xerrada que ha seguit a les dos anteriors, la celebrada el 7 d'octubre de 2015 dins de les festes del Roser i la presentada a la Associació de les Ames de Casa el passat maig de 2016, dins del actes de la celebració de Sant Isidre, patró de la Caixa Rural La Vall.
Per tal de no repetir-me he canviat la informació i he substituït uns malnoms per altres de nous. 
Si voleu seguir tota la informació de la xerrada ho podeu fer accedint als enllaços del Power Point i del document que replega tot el desenvolupament de la xerrada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada